Tävla och vinn en weekend-hyra i Stockholm

Tävla med Sixt Biluthyrning i påsk

Påsken står för dörren och våren är på ingång. Det vill vi på Sixt fira tillsammans med er, kära kunder, genom en bildtävling. I potten ligger en weekend-hyra på en bil i Stockholm (värde cirka 1 500 kr.)

Allt du behöver göra för att delta är att ladda upp en kreativ bild där din Sixt hyrbil syns med läsbar registreringsskylt. Ditt bildbidrag laddar du upp på Instagram eller Facebook och taggar med #sixtmoments. Tävlingsbidrag ska laddas upp mellan 23/3 – 31/3 2016.

1:a pris är en weekend-hyra på en bil (fredag t.o.m. måndag) på valfri, tillgänglig bil upp till hyrbilskategori FWMR hos något av våra Stockholmskontor (exklusive Arlanda och Skavsta). Tävlingsjuryn består av representanter från Sixt Biluthyrning och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingsjuryns utslag kan inte överklagas och tävlingspriset kan inte kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden. Vinnaren måste växla in sitt pris innan 31 september 2016.

Observera att dina integritetsinställningar på sociala medier styr vilka som kan se dina inlägg. För att vara säker på att ditt bidrag ska synas rekommenderar vi att du har ett öppet / publikt flöde.

Nedan finner du inspiration från #sixtmoments på Instagram.

Gillar du vad du ser? Välkommen att dela detta med dina vänner och följare:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Kanske gillar du även...