Snabbare och smidigare att hyra på nya Sixt.se

Snabbare och smidigare att hyra på nya Sixt.se

I veckan lanserade vi vår nya hemsida, Sixt.se, vilket för dig som Sixt-kund gör det ännu enklare att hyra bil eller lastbil via vår webbplats. För dig som föredrar att använda appar finns även Sixt app att ladda ner till din smartphone på App Store, Google play, Windows Phone Store eller BlackBerry World.

Målsättningen med den nya webbplatsen har varit att göra det enklare, snabbare och tydligare för dig som kund att boka din hyrbil eller lastbil via Sixt rent a car. Vi har skapat en luftigare och mer överskådlig design med tydliga ingångar till olika delar av webbplatsen i en förhoppning att det bli enklare för dig som användare att hitta information snabbt.

Vår bokningsmotor är självklart i fokus, men även praktisk information för dig som kund om våra stationer, vår flotta samt våra aktuella erbjudanden. Det är nu även tydligare för dig som har ett konto hos oss att logga in och få en översikt över dina bokningar.

En annan målsättning har varit att göra nya Sixt.se lika bra och lättanvänd i mobilen som på dator. Vi vill att vår webbplats ska vara snabb att ladda och enkel att navigera på alla tänkbara skärmstorlekar. Föredrar du att använda en app finns även Sixt att ladda ner till de vanligaste operativsystemen – för Apple iPhone via App Store, för Android via Google play, för Windows via Windows Phone Store och för BlackBerry via BlackBerry World.

Vi är självklart intresserade av vad du som kund tycker om vår webb. Använd gärna kommenteringsfälteten nedan för att lämna dina synpunkter.

Gillar du vad du ser? Välkommen att dela detta med dina vänner och följare:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Kanske gillar du även...