Sixt teamar upp med Toughest

Sixt Biluthyrning Toughest 2017

Inför årets upplaga av Toughest OCR uppgraderar Sixt Biluthyrning samarbetet ytterligare ett steg. I år är vi en av Nordens ledande hinderlopps huvudpartners, och för dig som deltagare betyder det möjligheten att lära känna oss på Sixt ännu närmare.

Inför årets upplaga, av de tävlingar som går av stapeln i Sverige, har vi förmånen att vara på plats i Malmö, Stockholm, Umeå och Göteborg. I vårt tält har du möjligheten att se vad en roligare och mer kundfokuserad biluthyrning har att erbjuda. Dessutom har vi bullat upp med kaffe, godis, utmaningar och annat skoj som får din Toughest-upplevelse att bli ännu lite roligare.

Men självklart vill vi också bidra med något. Alla som önskar hyra en bil – antingen själv eller i grupp – får upp till 20 % rabatt på bilhyran när du eller ni ska åka till Toughest. Så tag chansen att köra till tävlingarna i någon av våra verkliga premiumprodukter och få dessutom exklusiv VIP-parkering på området. Alla hyrestagare även en goodie-bag från oss på köpet.

Utöver det erbjuder Sixt på plats en shuttle-service som utgår från parkering till ingång och tillbaka, så länge det finns behov på området. En utmärkt möjlighet för dig som kanske har mycket att bära, många barn med dig eller har svårt att gå. Och självklart är det kostnadsfritt.

Vi ses på Toughest 2017!

Turnédatum 2017:

– Malmö: 6 maj
– Stockholm: 3 juni
– Umeå: 16 september
– Göteborg 7 oktober

Gillar du vad du ser? Välkommen att dela detta med dina vänner och följare:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Kanske gillar du även...