Sixt rent a car utsedd till bästa biluthyrningsföretag 2012

sixt vann pris för bästa biluthyrningsföretag
Pressrelease
Sixt rent a car har blivit utsedd till bästa biluthyrningsföretag 2012

· Sixt toppar testet, utfört av det tyska institutet för service och kvalitet för andra gången.
· Vinnare i kategorierna servicekvalitet samt hyresvillkor.

München, 27 augusti 2012 – Sixt, Tysklands största biluthyrare och en av världens ledande leverantörer av högkvalitativa mobila tjänster, har krönts till bästa biluthyrningsföretag 2012. Sixt stod som total segrare i årets studie utförd av tyska institutet för service och kvalitet (DISQ) på uppdrag av TV-kanalen n-tv. Sixt tog också topplaceringen i både service- samt hyresvillkorskategorierna. Senast Sixt vann den omfattande industriundersökningen var 2010.

DISQ och n-tv utvärderade Tysklands sex största, rikstäckande biluthyrningsföretag enligt en mängd olika kategorier. I till exempel servicekvalitetskategorin, har uthyrningsföretag bedömts genom telefon- och e-posttester där analytikerna bland annat tagit en närmare titt på bolagens webbplatser med avseende på innehåll och användarvänlighet. Testet inkluderade även företagens hyresvillkor.

Sixt stod ut i servicekvalitetskategorin med kvalitet och snabba svarstider på e-förfrågningar. Webbplatsen imponerade på analytikerna med sina omfattande kontaktuppgifter och breda utbud. Tack vare klar struktur och intuitiva navigering är webbplatsen enligt DISQ mycket lättanvänd. I kategorin hyresvillkor erbjöd Sixt de lägsta priserna i många av de begärda kombinationerna av hyresperioder och fordonsklasser. Sixt priser utmärkte sig i synnerhet på helger och med fordon i det övre mellanprissegmentet.

Mark Hamer, vd för det tyska institutet för servicekvalitet: ”Sixt lyckats köra över sina konkurrenter. Bolaget gjorde mycket bra ifrån sig med hjälp av sin goda service och sina låga priser. Ytterligare positivt är att Sixt har en tydlig överblick över priserna på de extra tjänster vi frågade om på sin webbplats.”

Detlev Patsch, Chief Operations Officer på Sixt AG: ”Vi är glada över att ha utsetts till bästa biluthyrningsföretag 2012. Det är ett bevis på att vi inte bara erbjuder hyrbilar till de lägsta priserna, utan även att vår enastående servicekvalitet håller oss ett steg före konkurrenterna. Detta är precis vad Sixt anda utgör: total fokusering på kundens behov.”

Gillar du vad du ser? Välkommen att dela detta med dina vänner och följare:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Kanske gillar du även...