Sixt bjöd galoppfest på hästkrafter

Nybyggda Bro Park galoppbana i Upplands Bro utanför Stockholm är ett Mecka för den som önskar komma och se häst och ryttare i total symbios. Ett perfekt forum tycker vi på Sixt, som för andra gången i år bjöd galoppbesökarna på möjligheten att se hästkrafter av annat slag.

På plats under galopphelgen Festival of Swedish Racing hade vi på Sixt Biluthyrning nämligen med oss en laguppställning som täckte hela spannet från fart och smidighet till yttersta komfort och ståndsmässighet. En Mercedes-Benz A45 AMG, en Mercedes-Benz G-Klass (Geländewagen) och en Mercedes-Maybach S-Klass 500. Dessutom bidrag Sixt Biluthyrning med servicebilarna på banan i form av en Mercedes-Benz GLE Coupé och en Mercedes-Benz V-klass.

Dessutom passade vi på att ge besökarna i vårt tält möjligheten att tippa häst och tävla om en fri weekendhyra – ett utmärkt sätt för de som önskar prova Sixt Biluthyrning nästa gång behovet av hyrbil finns. Och det var många som ville vara med och tävla. Över 400 svar kom in bara under söndagens tävlingar. I skrivande stund håller vi på att sortera alla tävlingsbidrag i förhoppning om att kunna utse vinnarna mot veckans slut.

Klicka här för att hyra antingen Mercedes-Benz A45 AMG, Mercedes-Benz G350, Mercedes-Maybach S-Klass, Mercedes-Benz GLE Coupé eller Mercedes-Benz V-klass.

Gillar du vad du ser? Välkommen att dela detta med dina vänner och följare:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Kanske gillar du även...