Sixt Biluthyrning Växer i Nordamerika

usa flagga

Sixt Biluthyrning USA och Sixt Franchise USA har öppnat upp flera nya kontor och signerat avtal med nya franchisetagare. I samma veva har en ny global rekryteringssida för nya franchisetagare öppnats upp. Tillväxten av nya Sixt kontor i USA går snabbt och de senaste orterna som nu får roligare hyrbilar inkluderar Las Vegas, Charlotte, Myrtle Beach, Hartford och West Haven i Connecticut samt Springfield, MA.

Sixt söker aktivt nya tillväxtfokuserade franchisetagare i USA, Kanada, Karibien och Latinamerika för att stärka gruppens expansion. Idag finns över 3500 kontor och biluthyrningsfirman Sixt firar 102 års jubileum i år. Av allt att dömma så är Sixt biluthyrning världens äldsta fortfarande aktiva hyrbilsföretag som finns representerat i över tre världsdelar.

”Vi hade ett väldigt aktivt år för franchise i USA och god momentum i början av 2014”, säger Craig Olson, Vice president för Nordamerika’s franchiseutveckling för Sixt. I början av 2014 så kommer nya Sixtkontor öppnas i städer såsom Austin (Texas), Weehawken (New Jersey) och ett flertal nya kontor i Florida.

Den nya officiella sidan för Sixt Franchise hittas på www.sixt-franchise.com och vill Du själv hyra bil från Sixt i Florida så görs det enkelt från USA’s översiktssida här.

Gillar du vad du ser? Välkommen att dela detta med dina vänner och följare:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Kanske gillar du även...