Regine Sixt välkommnar Barbados utrikesminister

Regine Sixt välkommnar Barbados utrikesminister

Regine Sixt tar emot Barbados utrikesminister och utrikeshandelsminister. Den karibiska ön är en honorär generalkonsul till Tyskland.
• Senator Maxine McClean besöker bayerska delstatens huvudstad, München.
• Lunch på Prins Carl Palace.

München, 20 okt 2014 – Regine Sixt har fått en höga diplomatiska besök i sin roll som honorärgeneralkonsul: Senator Maxine McClean, Barbados utrikesminister och utrikeshandelsminister, är gäster till fru Sixt. Regine Sixt kommer att genomföra ett fullständigt program i München tillsammans med ministern, och kommer också att ge henne med en långtgående insyn i hennes företags omfattande tjänster och innovativ teknik.

En av höjdpunkterna på schemat var lunch med Dr. Beate Merk, Bayerns minister för Europafrågor och regionala förbindelser, vid Münchens Prins Carl Palace. Regine Sixt kommer också att ta emot medlemmar av den diplomatiska kåren i Bayern på Sixt.

Regine Sixt: ”Barbados är juvelen i Karibien. Jag är glad över att ha kunnat representera denna underbara ö i så många år i Tyskland. Det är därför som jag är mycket stolt över att kunna välkomna senator Maxine McClean och presentera henne skönheten i München och styrkan i vårt företag. ”

Om Sixt:
Huvudkontoret ligger i Pullach nära München. Sixt en ledande internationell leverantör av premium hyrbilar för företag och företagskunder samt privatresenärer. Sixt finns representerat i mer än 100 länder världen över och expanderar kontinuerligt. Sixt är den enda internationella leverantören att utveckla flexibla och skräddarsydda koncept för sina kunder som integrerar uthyrning av premium hyrbilar, leasing, bildelning och limousinetjänster. Företaget är känt för sin fordonsflotta med premiumbilar, medan de anställda konsekvent fokuserar på service och god valuta för pengarna. Sixt grundades redan 1912, vilket gett biluthyrningsföretaget en utmärkt marknadsposition. Företaget samarbetar med prestigefyllda hotell, flygbolag och en rad namnkunniga tjänsteleverantörer från turistnäringen. Sixt koncernen genererar försäljningsintäkter på 1660 miljoner euro (2013).

Gillar du vad du ser? Välkommen att dela detta med dina vänner och följare:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Kanske gillar du även...