Karriär på Sixt

Kom och jobba med oss på Sixt rent a car

Sixt rent a car är inte bara den äldsta, utan även en av de största biluthyrningsfirmorna i världen. Sixt rent a car har kontor i över 100 länder, och på över 4500 platser.

Sixt växer snabbt både i Sverige och utomlands. Därför är vi alltid intresserade av en förfrågan från dig som vill vara en del av vår organisation. Sixt kännetecknas av en stark och innovativ företagskultur, vilket innebär en spännande, omväxlande och utmanande dag för våra medarbetare.

Som anställd hos Sixt får du arbeta med duktiga och engagerade kollegor i en internationell miljö. Vi inspirerar och stödjer våra medarbetare genom kontinuerlig dialog och årliga personliga utvecklingssamtal.

Nedan hittar du ett urval av lediga jobb. Även om din dröm inte är bland de utannonserade tjänsterna, är du välkommen att skicka en spontan ansökan.

Spontana ansökningar skickas vänligen till e-postadress: info(at)sixt.se

Just nu söker vi:

Sixt rent a car är världens äldsta biluthyrningsföretag och startade sin verksamhet 1912 i Tyskland. Sixt rankas som en av de ledande biluthyrningskedjorna i världen och finns representerade på över 4 500 platser globalt och i över 100 länder. Vår vagnpark sticker ut och har en tydlig premiumprofil med bilmärken såsom BMW, Audi och Mercedes.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom en framtidsbransch. För dig som brinner för att ge toppklassig service, skapa goda resultat och som trivs att samarbeta med andra människor är detta ett spännande jobb!

Arbetsuppgifter:

Som Car Rental Agent är dina huvuduppgifter är att ta hand om de kunder som vill hyra bil hos oss, både företagskunder och privatkunder. Det innebär bl a att ta emot, bekräfta och förbereda bokningar av bilhyror både per telefon, mail och över disk. Utöver detta kommer du även att hämta, tvätta och leverera bilar, se till att bilarna är tillgängliga för kunden på rätt tid och plats. Dessutom ansvarar du för den administration och praktiskt arbete som krävs för att säkerställa att återlämnade bilar checkas in och färdigställs snabbast möjligt inför nästa hyra.

Tjänsten är placerad på vårt uthyrningskontor i Jönköping.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som trivs i en internationell miljö med många kontakter, såväl internt som externt. En av dina viktigaste egenskaper är viljan att leverera service av hög kvalitet samt att du har ett professionellt förhållningssätt till ditt arbete. Tjänsten kräver att du är självgående, initiativrik och prestigelös.

Du kan uttrycka dig väl, på svenska och engelska, i både tal och skrift samt du är en van användare av Officepaketet. Körkort B är ett krav samt om du har erfarenhet av något affärssystem är det ett plus i kanten. Minimiålder för tjänsten är 19 år.

Personliga Egenskaper:

– Serviceinriktad, stresstålig och flexibel
– Förmåga att prioritera & fatta beslut
– Problemlösare
– Administrativ förmåga/noggrannhet
– Självständig, positiv, entusiastisk
– God samarbetsförmåga
– Sälj- och kommunikationsförmåga
– Duktig på kundbemötande och service

Har du det som krävs för att jobba hos oss?

– Körkort: B fordras
– Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.
– Lön: Fast månadslön + provision.

Ansökan: Sista ansökningsdag 2019-05-24

Övrigt om ansökan: Du är välkommen med din ansökan med foto och meritförteckning snarast till anders.rane@sixt.se, dock senast 2019-05-24.

Vi finns idag på över 100 platser spritt i Sverige och marknaden efterfrågar många fler!

Är du sugen på ett spännande arbete i en expanderande organisation? I världen finns vi i över 100 länder och har över 4500 uthyrningskontor.

Sitter Du och överväger, i vår koncern finns många fördelar:

  • Sixt rent a car är ett starkt, etablerat och välkänt varumärke
  • Har ett uttalat starkt koncept
  • Löpande utbildning och support
  • Gemensamma försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter
  • Konkurrenskraftiga inköpsavtal

Sixt rent a car är världens äldsta hyrbilsföretag och det startade redan 1912 i Tyskland. Än idag är Sixt familjeägt och Erich Sixt är 3e generationen Sixt som håller ordförandeposten. Marknadsföringskampanjerna görs både nationellt och internationellt.Vagnparken sticker ut med en klar premiumprofil med bilmärken så som Audi, BMW, Mercedes och Porsche.

Det vi söker till vårt välpaketerade franchisekoncept är:

  • En entreprenör/affärsman
  • En person med erfarenhet av egen verksamhet
  • En person med ekonomiska förutsättningar
  • En person med lokal förankring på den aktuella orten
  • Intresse i att utveckla en verksamhet i ett franchisekoncept

För mer information kontakta:
Lars Ekander 010-20 90 817
lars.ekander(at)sixt.se