Inspiration från vagnparken: Mercedes E 220 BlueTEC

Sixt Biluthyrning - Mercedes-Benz E-klass

Vi på Sixt Biluthyrning vet att det så här i sportlovstider är det mycket som ska rymmas i bilen. En fullpackad bil ställer i sin tur vissa krav på säkerhet och stabilitet. Kan det i sin tur kombineras med komfort till ett konkurrenskraftigt hyrbilspris – då är Mercedes E-klass 220 BlueTEC utan tvekan en av aspiranterna till bäst i klassen. Låt oss kort presentera lite av vad du får med denna fantastiska hyrbil.

När det kommer till E-klassen är det nästan omöjligt att inte prata lastvolym. 695 liter kan bli 1 950 liter beroende på behov. Men även kupén känns generöst tilltagen vad gäller utrymme och det finns gott om små förvaringsutrymmen som är lätta att nå under resans gång.

Bränsleförbrukningen är också bra i förhållande till sin storlek och E-klassen vet hur man käkar motvägsmil. De vanliga bekvämligheterna ingår naturligtvis såsom blåtandsuppkoppling för mobilen, USB-ingångar, automatisk parkeringsassistans samt elmanövrerar ratt och stolar. På vissa modeller finns även döda-vinkeln varning, körfältsassistans och autobroms. Den vanligtvis mittkonsolsplacerade växelspaken sitter på högersidan av ratten och därmed lämnar tacksam plats för småsaker inom behagligt räckhåll.

I baksätet sitter två vuxna som kungar och tre barn är inga problem. Det finns gott om plats för både knän och huvud, och E-klassens mjuka och tysta motorvägsgång gör att det nästan är svårt att inte slumra till en aning som passagerare.

Hyr en Mercedes-Benz E-klass från Sixt Biluthyrning och ta dig till ditt sportlovsmål snabbt, säkert och med mycket plats över till packning och familj.

Gillar du vad du ser? Välkommen att dela detta med dina vänner och följare:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Kanske gillar du även...