Först i Sverige, Porsche Panamera nu hos Sixt rent a car!

porsche hos sixt
Sixt rent a car ligger ännu en gång i framkant inom biluthyrning och den senaste tekniken. Den senaste skapelsen i Sixt fordonsflotta heter Porsche Panamera och är en fyrsitsig, fem meter lång, två meter bred fantastisk sportbil med härlig komfort och körglädje. För att ytterligare stärka upp den befintliga flottan av premiumbilar har Sixt nu även satsat på att få in ett samtliga modeller från Porsche. I vagnparken finns nu: Porsche Boxster S, Porsche Cayman S, Porsche 911 Carrera, Porsche Cayenne och Porsche Panamera S. Bilarna hyrs per dygn och kommer att finnas i Stockholm men kommer vara tillgängliga i hela Sverige.

”Just nu är vi mitt i upplevelse eran, där människor söker efter sublima och individuella lösningar. Sixt rent a car vill därför skämma bort sina kunder med den ultimata körupplevelsen och de roligaste hyrbilarna på marknaden. Porscharna kompletterar våra övriga flotta av premiumbilar, Audi, BMW och Mercedes.”, berättar Peter Sjöblom, VD på Sixt i Sverige.

För att hyra en Porsche kontakta Sixt rent a cars centralbokning på +46 (0) 771 89 00 00 eller gå in på www.sixt.se för mer information.

Gillar du vad du ser? Välkommen att dela detta med dina vänner och följare:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Kanske gillar du även...