Bilsemester i lyxklassen med hyrbil från Sixt

Aston Martin Vanquish
För de allra flesta svenskar är bilar i miljonklassen utom ekonomiskt räckhåll och en resa bakom ratten i en ny Aston Martin Vanquish, BMW M5 eller Porsche Cayenne är något man bara kan drömma om. Men nu har drömmen flyttat lite närmare verkligheten. Sixt biluthyrning har nämligen lagt till det brittiska bilmärket Aston Martin i vagnparken. Det är nu möjligt att hyra Aston Martin Vanquish i Tyskland, Frankrike, Spanien och Schweiz till väldigt attraktiva priser i dessa länder. Så ifall du funderar på en

Hyra vs köpa en Aston Martin

Sjusiffriga priser och begränsad budget sätta ofta käppar i hjulet för svenskar som drömmer om att köpa en Aston Martin eller liknande lyxbilar. Därför är en lyxig och rolig hyrbil under en semester utomlands ett gyllene tillfälle att leva ut drömmen om en bil i miljonklassen. Med hjälp av Sixt biluthyrning så har svenskarna nämligen råd att ge lite mer gas på grund av de betydligt lägre priser för att hyra jämfört med att köpa. Du kan genom Sixt hyra en lyxbil som Aston Martin Vanquish från c:a 1600 SEK per dag. Motsvarande bilmodell kostar över 3 miljoner kronor att köpa i Sverige.

Hur är det då med prestandan för denna skönhet? Vanquish tolvcylindriga motor har hela 573 hästkrafter och gör 0-100 på 4,1 sekunder. Toppfarten är på 295 km/h.

Gillar du vad du ser? Välkommen att dela detta med dina vänner och följare:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Kanske gillar du även...