12 roligaste hyrbilarna hos Sixt

sportig hyrbil - mercedes SLS
Letar Du efter en galet rolig hyrbil som ändå inte kostar skjortan? Då har du kommit rätt. Här har vi listat de 12 absolut roligaste bilarna för dig som vill kombinera transport med ren och skär körglädje. Kanske är det en annorlunda hyrbil för ett bröllop, student eller annat spännande arrangemang. Oavsett tillfälle, så har Sixt passande bilar att hyra för alla plånböcker. Vill du hyra en sportbil, tuff SUV, snabb cabriolet eller en komfortabel sedan med brutalt många hästkrafter? Här kommer våra varierande förslag.

12. BMW M135i
En kompakt och bränslesnål hyrbil som ändå har en kraftfull motor.

11. BMW M5
En av de snabbaste bilarna från BMW kan inte vara annat än ofattbart rolig att köra. Har du provat? Ifall svaret är nej så lär Du inte ångra dig eller glömma resan med detta komfortabla fartmonster.

10. Porsche Cayenne
En ny och fräsch SUV som utstrålar lyx, status och glädje. Du kan köra på alla underlag och sitter bekvämt och högt upp med fullgod utsikt över vägen.

9. BMW M550d
En lyxig och sällsynt rolig BMW för familjer eller sällskap som vill ha en rymlig hyrbil.

8. Audi A5
Kompakt och bränsleeffektiv, men samtidigt väldigt bekväm att köra. Rejält drag i denna hyrbil.

7. BMW i3
Trött på att tanka? Vill du komma undan billigt och vara miljövänlig på samma gång? Då rekommenderar vi nya BMW i3, en eldriven hyrbil som tillverkas av BMW. Flera Sixt kontor runt om i landet har detta spännande nytillskott.

6. MINI Cooper Countryman 4×4
Synnerligen kompakt och stiligt terrängfordon för både män och kvinnor. Rolig att köra med precis styrning och snabb utväxling.

5. Mercedes-Benz SL 350 Roadster
En av de fräckaste cabrioleterna att hyra från Sixt. Speciellt populär bland män och kvinnor i åldern 30-55 år.

4. Mercedes-Benz C63 AMG
Denna hyrbil beskrivs ofta som en ulv i fårakläder. På utsidan så ser den ödmjuk ut, men motorn är ett monster. 6.3 liters motorn är otroligt stark, så det är bäst att du tar det försiktigt i svängarna. 0-100 km/h avklaras på 4.3 sekunder.

3. BMW X6
Den klart roligaste SUVen att hyra. Du sitter bekvämt och åker i stil med detta fordon.

2. BMW 4 Serie Cabriolet
Ännu en sommardröm är BMW 4-serie cabriolet. Detta är en ny modell som få känner till så du väcker garanterat uppseendeväckande blickar när du kör omkring med denna roliga hyrbil.

1. Mercedes-Benz SLS
Den ultimata takfria hyrbilen? Med vind i håret och en sportig och lyxig look så är detta ofta drömbilen för både killar och tjejer.

Gillar du vad du ser? Välkommen att dela detta med dina vänner och följare:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Kanske gillar du även...